Szia, üdvözöllek az oldalamon! Ismerd meg a fotóimat és engem!

Az esküvők világa különösen kedves nekem, minden egyes esküvőt én is megélek a fiatalokkal együtt. Sokszor kérdezték már, hogy nem unalmas-e egy idő után, de hogy is lehetne unalmas boldog emberek között eltölteni egy napot, látni és megélni az érzéseiket, részese lenni a boldogságuknak? Én nagyon élvezem, és remélem, még sokáig csinálhatom ezt. A gondolat, hogy miért is szeretem annyira a „munkám”, egy beszélgetés kapcsán fogalmazódott meg bennem. Itt most sok mindent felsorolhatnék, hogy nekem miért jó, mégis azt gondolom, hogy a fotóalanyaim visszajelzései fontosabbak.

Vannak kevésbé szerencsés találkozások, amelyekből tanulok, és segítenek a földön járni, és vannak olyanok, amelyek a kölcsönös szimpátia és egymásra hangolódás folytán élménnyé lesznek. Ezekből pedig töltekezem, és segítenek megtartani a szakmába vetett hitem.

 Az alábbi pár sort egy kedves menyasszonyomtól kaptam. Én is köszönöm!

“Soha nem volt valami nagy önbizalmam, de olyan jó, hogy ezeken a képeken szépnek látom magam…
ez nagyon jó érzés…
Köszönöm Neked!”
 
Ilyen sorokat kapni mindig megtisztelő, de fontos tudni, hogy ehhez egyedül kevés vagyok. Kell, hogy bízni tudjunk egymásban, hogy elhiggyétek magatokról, hogy igenis szépek vagytok, hogy a képeken végül Ti magatok legyetek. És a tapasztalat azt mutatja, hogy a fotózást a végére bizony a vőlegények is élvezni szokták. És, hogy a naptáram évről évre újra és újra megtelik, talán azt mutatja, hogy jó helyen vagyok, és jó irányba tartok, hogy számítotok rám és a munkámra, hogy fontos, amit adni tudok, amit együtt hozhatunk majd létre.
 
A fotózás iránti szeretet úgymond családi örökség nálam. De annak ellenére, hogy édesanyám is ezt a gyönyörű szakmát választotta hivatásaként, mégsem volt annyira egyértelmű, hogy majd én is ezzel fogok foglalkozni. Egészen 18 éves koromig nem is kerültem közelebbi kapcsolatba a fotózással, mégis úgy gondoltam, hogy megtanulom az alapokat, és majd kiderül, hogy megy-e ez nekem, vagy sem.  Azt hiszem, életem egyik legjobb döntése volt. Fényképezéssel 2000 óta foglalkozom, és arra törekszem, hogy mindig a tőlem telhető legjobbat nyújtsam, ezért igyekszem nálam okosabbaktól sokat tanulni a kreatív fotózás terén, fejlődni, egyre többet megtudni a szakma rejtelmeiről, és szívvel lélekkel csinálni azt, amit szeretek.

Tel.: +3620/441-8548
E-mail: adrienn.sitkei@gmail.com